Bir Sarkisin Sen 20 Haziran İzle, Bir Sarkisin Sen Son Dünkü Programı İzle

Bir Sarkisin Sen 20 Haziran İzle, Bir Sarkisin Sen Son Dünkü Programı İzle, bir şarkısın sen, bir şarkısın sen, bir şarkısın sen izle, bir şarkısın sen şimdi izle, bir şarkısın sen son bölüm izle, bir şarkısın sen son programı izle, bir şarkısın sen programı ne zaman, bir şarkısın sen kaliteli görüntü izle, bir şarkısın sen son bölüm kesintisiz izle, bir şarkısın sen canlı olarak izlemek istiyorum, bir şarkısın sen hangi kanalda, bir şarkısın sen direk izle, bir şarkısın sen tek parça izle, bir şarkısın sen tek part izle, bir şarkısın sen indirmeden canlı izle, bir şarkısın sen şimdi kesintisiz izle, bir şarkısın sen son bölümü seyretmek istiyorum. . .


İlk yayın hayatına başladığı günlerde medya tarafından ağır eleştirilere maruz kalan
Bir Şarkısın Sen yarışma programı yapılan eleştiriler sayesinde kensini kanıtlama imkanı bulan Atv'nin yaptığı program çocuklara çok yaralı ve kendilerine öz güvenlerinin gelmesini sağlayan muhteşem bir programdır. Şimdi sizlerin merak ettiğiniz en önemli konulardan birisini açıklıyoruz.!!!

Çocukların memlektenlerinden çıkıp istanbulda nasıl bir hayat sürdüklerini ve okuldaki eğitimlerinin yarım kaldığını merak ettiğinizden bizde bu konuya açıklık getiriyoruz.
Atv sunucularından Pınar Altuğ'un canlı yayında yaptığı açıklamada çocukların derslerine kaldıkları yerden devam ettiklerini ve ayrıca sınıflarında üstün başarılar elde ettiklerini genç sanatçılarımızın müdürü açıklamıştır.


Bu arada küçük bir dipnot : Eğer sizde güzel şarkı söylediğinize inanıyorsanız,ve 9-16 yaş arasındaysanız,Pop, Halk Müziği, Sanat Müziği,yada Arabesk dalında elemelere katılabilir, ve ardından tüm Türkiye'nin tanıdığı ve sevdiği biri olabilirsiniz...

Yayınlandığı ilk günden itibaren küçük büyük herkesin izlemekten vazgeçemediği o muhteşem program Bir Şarkısın Sen şimdi sizlerle buyrun izleyelim. . .

1. Kısım

2. Kısım




3. Kısım


4. Kısım


5. Kısım


6. Kısım

0 Responses to "Bir Sarkisin Sen 20 Haziran İzle, Bir Sarkisin Sen Son Dünkü Programı İzle"

Yorum Gönder